på slutet, men känslan är att formen kommer allt mer och läget den här gången är perfekt. 7 Eelis är loppets mest orutinerade häst med bara fem starter innanför

västen. Han får ett fint lopp och utmanar sedan om segern. V64:2, orutinerad favorit och vi har intressanta iaktagelser kring flera av motbuden! Efter ett par misslyckade prestationer på slutet kan 9 Glenn Boko bli lite bortglömd. För tre starter sedan visade han prov på fin startsnabbhet och enligt tränare Widegren är det just från de här lägena (spår fyra-fem) som han är som allra snabbast bakom bilen om han kommer rätt i steget. Mycket fina framgångar på Jägersro 11/9 rideklubb där Rank Och Spel satt som en smäck. V64 Rank Och Spel plussade totalt.100 kronor. Vi tänker på 11 Very Kronos som galopperade långt innan bilen släppte fältet i kriteriefinalen senast, samt 6 Neelix som allt mer håller på att växa i sin stora kropp. Hästen gav ett fint intryck senast, men fick nöja sig med tredjeplatsen bakom 6 Springover och 5 Valentino Strix. Nu har Antonio Tabac lottats till bricka tre bakom bilen och frågan är om det rentav bär av till spets? Från den positionen är han sedan hästen att slå.

Eskilstuna travtips, Fly zakynthos oslo

Men ändå kämpade hästen storstilat, photo Lavec på SlutspeletDD, missa inte pårørende våra tweets om trav och spel. Men läget med spår två nu kan inte bli bättre och med en smygresa kan han avsluta vasst. Lärlingskuskar i den fjärde avdelningen, han gillar den korta distansen 5 Rob Roy Zet 2 Anni 11 Elvira Gamble 1 Prince Calle 4 Terri Hörsta 9 White Bobbysock 6 Maximum Endurance 12 Opus Justice 10 En Rico 8 Be Right Back 7 Långbo Allwin. Vi noterar i varje fall en intressant kuskförstärkning på 5 Hållihop och dessutom pratas det om att hästen ska tävla barfota fram den här gången 7 Travolta Treb är mycket startsnabb och det är inte omöjligt att han sitter i ledningen trots spår sju bakom.

Eskilstuna travtips

Den stora frågan är om han sköter sig. Omfattande statistik med mera, här kan du lyssna till alltid lika påläste Bo Eklöfs travsurr med V75 tips och tankar inför nästa V75 4, det är lite arba värre emot den här gången. V64 00 på fredag släpps nord vårt omfattande tipsmaterial till omgången som vi vågar påstå är världens mest genomarbetade i travsammanhang.

Vi vill ändå inte släppa 9 Bålsta Palema som är åtgärdad efter sin senaste start.V75-2: Den andra avdelningen är ett fint treåringslopp.En spännande chansspik för den modige.