keine Haftung! Vi med praktisk bakgrunn hadde flere knagger å henge kunnskapen på, og kanskje større forståelse for hva som var viktig og mindre viktig. Valget om å

ta videreutdanning var en kombinasjon av at kjæresten min skulle begynne på sykepleien i Førde, og at jeg ville lære mer. Hva kan man forvente i lønn i dette yrket? Er ikke den på plass vil jeg fraråde det. Überwiegend wird die Fachrichtung "Energie- und Gebäudetechnik" thematisiert, jedoch finden Sie auf meiner Webseite auch zu anderen Bereichen der Elektrotechnik viele interessante Artikel.

Audition oslo 2018 Elektriker videreutdanning

Hvilken kjæreste utdanning ogeller kvalifikasjoner er nødvendig for å oppskrift bli elektroingeniør. Jobben min er en blanding av matte. Det er også mulig å få jobb innen utvikling. Fysikk, hvorfor tok du videreutdanning, fant du det du lette etter. Hvordan anser du sjansene for å få jobb innen dette yrket.

Hvorfor tok du videreutdanning?Jeg tok fagbrev som elektriker.Så søkte jeg meg inn via Y-veien på et bachelorstudium i automatiseringsteknikk på HiSF i Førde.

Elektriker videreutdanning, Parkeringsgebyr

Jeg ønsket å bli ingeniør, med et fagbrev og praktisk bakgrunn skiller du deg ut fra cos mengden av ingeniører. Det er vanskelig for en ingeniør å svare enkelt på hva man gjør. Jeg jobber på teknologisenteret PMT til Hydro i Øvre Årdal. Men ble veiledet til å gå studiespesialisering fordi jeg var en ingeniørtype.