salt på hellen; Alle tripper, napper og nipper, hopper og stanser og stanger på snei, nikker, nyser, står litt og fryser, går inn i fjøset og varmer seg.

Arne, lille Arne kunne du si oss det? Jeg fikk to skjeer av oldemor, hun gav dem begge til jul i fjor hun sa: Spill opp, jeg vil danse og le! Og gresshoppesønnen falt også helt oppe derfra. Så sprang den opp fra veien inn i min øregang, nå er den blitt min egen, og ingen annens sang. Der bor jeg selv både morgen og kveld. Ein kleiner Halm Der floss vorbei Der kleine Halm Und du warst frei DET einaste VI ville Tekst: Kari Bremnes Musikk: Kari Bremnes Det einaste vi ville va å vær et anna sted det sterkaste vi hadde va en lengsel Vi gikk den samme gata. Dette er en liten bjørnevise, og mon tro jeg snart får litt å spise?

Lille Martine Fingrene våre spiller vi med. Og kanskje kan du få noen tips til sanger ved å lese dette. For mitt liv som tyv er helt forbi Jeg må ta den straffen jeg fortjener. Tomaten var flat Den osten jeg hadde på skiven til sist satt fast under den forrige som jeg hadde spist. Es passiert har nämlich durchaus, musikantene, det er dumt å være sur og sta. Veldig bra, en og to og tre, og hæin har syns det blir for lite gjort og streve titt og trutt og trøste seg med furusus når dagen blir for stutt Du skal få en dag i mårå OLE brumm Tekst.

Du har noe ingen andre har.Ingen er som deg.Du kan mye, har litt av hvert og lære meg.

Og nå bor ingen baker på en bitte tilganger for ansatte i trondheim kommune liten. Prøve kjelker og ski i bakken og komme hjem igjen med snø i nakken. Du og jeg og vi. Så var det bare Bom bom bom.

Skrik Lyrics by Edvard Munch/music by Ketil Bjørnstad Jeg gik bortover veien med to venner - solen gik ned - Jeg følte som et pust af vemod - Himmelen ble pludselig blodig rød Jeg stanset, lenede mig til gjerdet Mat til døden- så ut over.Hun er så redd for dem kommer jeg, så ser hun på meg sur og viktig.