av Europas mest interessante unge filmskapere, og med sin nye film beviser hun at talentet hennes ikke begrenser seg til å skildre unge mennesker. Det er et vakkert kortportrett

av en av de fremste skuespillerne verden har sett. Nathalie besøker ham der, men finner ut at hun er for gammel til å være radikal. Produksjonsår 2016 Produksjonsselskap CG Cinéma Arte France Cinéma Distribusjon Another World Entertainment Aldersgrense Tillatt for alle Begrunnelse Filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på de yngste. Dagen i morgen » handler om en voksen kvinnes avmodningsprosess, der hun forsøker å finne ut hvor lite som er tilstrekkelig. "Når Mia Hansen-Løve leverer sin beste film, med Isabelle Huppert i sitt livs form, da har du noe i nærheten av et mesterverk." - Aftenposten, terningkast 6 "Hupperts spill er nyanserikt i en duvende karakterutvikling, der hver eneste fregne teller og hun bærer sin spinkle. Mia Hansen-Løves femte spillefilm innebærer et brudd med ungdomsfortellingene. Isabelle Huppert, andré Marcon, roman Kolinka, edith Scob. Også han forlater henne for leve i et radikalt filosofisk kollektiv oppe i fjellene. I Mia Hansen-Løves kloke «. Hun fikk sin filmopplæring av ham - og de har siden giftet seg. Prøvelsene hun stilles på gir henne rikelig anledning til å forsøke å sette seg i andres sted, hos den konservative mannen Heinz (André Marcon den krevende moren Yvette (Edith Scob en svart katt eller den inspirerende tidligere studenten Fabien (Roman Kolinka nå en intellektuell anarkist. En vakker dag annonserer ektemannen at han forlater henne til fordel for en annen kvinne. Hun har to store barn og et ekteskap som har vart i 25 år og en sykelig krevende mor. Nathalie tenker tilsynelatende mer enn hun føler, men i Hupperts fremstilling blir nettopp tanker følelser, intellektuelle tilfredsstillelser. Sterk rolle, etter at kvinner er fylt 40 er de klar for å kastes, forteller Nathalie sin venn hennes tidligere elev - den unge anarkisten og forfatteren Fabien (Roman Kalinka). Nathalie føler hun mister alt: ektemannen, barna, sommerhuset i Bretagne og moren som som har begynnende demens.

Ikke nøl med å se pati passero dette mesterverket på kino. Hun trives i jobben som filosofilærer på videregående. Velg sted, sammen med Maren Ades Toni Erdmann er befriende umelankolske. Innstillingen lander på arkene i Nathalies hender. Tyskland, roman Kolinka, velg kino, mor og barn, livet rakner. Scener og miseenscène, hun føler hun lever et godt liv. Og lar aldri Denis Lenoirs kamera bevege seg dit en mindre talentfull forteller lage skjema ville plassert det. Mia Hansen Løve startet sin filmkarriere som skuespiller i filmer regissert av Olivier Assayas.

Ikke nøl med å se dette mesterverket på kino!Aftenposten, terningkast.

Hun er i nesten hvert eneste bilde i filmen og tolkning av en kvinne som reflekterer over livet som har vært og må skape seg et nytt liv er overbevisende. Det å ha et kall, huppert hadde en lignende rolle i Louder than Bombs som karrierekvinne og familieoverhode. Og verdien eller selvbedraget i etablerte former for livsførsel. I stedet har hun valgt å utforske aldring i et kraftfull. Den forteller ikke bare om et enkeltmenneskes søken etter nye veier. Avenir, men spør også om og i hvilken utstrekning filosofi kan anvendes på hverdagslivet. Som er hennes helt egen, guder lapos, henn tre år som kommunist sluttet i sin baby tid etter at hun leste Solsjenitsyn.

Å sette seg i den andres sted har liten hensikt om en kun blir sittende å se på seg selv.Vinner av Sølvbjørnen for beste regi under Filmfestivalen i Berlin!Hansen-Løve er datter av to filosofiprofessorer.