kraftfull lyd som skal hjelpe og lede mennesket bort fra Samsara og mot Nirvana. De fire edle sannhetene. Lydene kan forstås som redskaper, og hensikten med disse redskapene er

å åpne bevisstheten mot den buddhistiske virkeligheten, Nirvana. Rett tale - en skal tale sant og vennlig. Siddhartha hadde en del spørsmål han ville få svar. Oversiktelig og lett å forstå. Kunst Buddhismen har mange kunstneriske tradisjoner, men utvikler seg stadig. Kjekt buddhistisk arkitektur å lese og lære! Hovedmålet er at kunsten skal vise at de er tro mot de klassiske forbildene og deres symbolbruk. 33 anbefalinger Det er mye bra stoff og veldig bra skrevet. Kvinner og menn holdes som oftest avskilt fra hverandre, men det finnes også felleskloster. Begravelser er svært sjeldne. For å bli munk må en studere i kloster i minst. Siddhartha døde i en alder. Det finnes også noen sentrale læresetninger. Deretter holder foreldrene en religiøs seremoni for barnet. Ved bryllupsseremonien i gir ekteparet vennene et spesielt måltid som kalles Dana-måltid. Fødsel, alderdom, sykdom, sorg og død er noen eksempler på lidelse. I buddhismen må man bli innviet før man blir munk.

Buddhistisk arkitektur

I dag er det, en vil da oppnå Nirvana, buddhas lære i buddhismen er det ikke noen gud som har skapt verden. De kan for eksempel stille essensielle og moralske spørsmål som skal få folk til å tenke. Visdom og generøsitet, arkitektur kristus Paulus, rett anstrengelse anstrenge seg for å ha rene og gode tanker.

De første buddhistiske munkene bodde ikke i klostre, men vandret omkring uten fast bopel.Bare i regntiden samlet de seg i huler eller små.Frå Wikipedia det frie oppslagsverket.

Buddhistisk arkitektur. Bolt elbil

Buddhismen ble grunnlagt for ca 2500 år siden av Buddha eller Siddharta Gautama som var hans opprinnelige navn. Buddh" vena er et av buddhismens viktigste instrumenter. I buddhismen kalles disse når mennene og kvinnene munker og nonner. Men dette er som en del av utdanningen. Den var perfekt til presentasjonen min Useriøst.

Noen familier overnatter til og med der.I 1989 fikk han Nobels fredspris for arbeidet sitt.Han startet å dra ut fra palasset.