å hjelpe deg å forstår hvilken type bc du er ute etter. Noen ganger må vi kjøpere og bare finne oss i ting. Ps: Man kan ikke kalle Puddelen

for allerigifri! Pelsen er langhåret og fargen er normalt sort og hvit, men brun og hvit / sort og hvit med noe brune farger forekommer også. Jeg har selv hatt 3 bc og kommer nok til å få meg en igjen. Varianter av puddel: Storpuddel (45-60 cm, 15-26 kg mellompuddel (35-45 cm, 7-15 kg dvergpuddel (28-35 cm, 3-7 kg toypuddel (20-28 cm, 2-3 kg samt en variant som fotsatt ikke annerkjennes (av FCI Tekopp puddel ( 20 cm, 1,9 kg). Det andre tåler er det ikke sikkert man brun labrador valp til salgs selv tåler.) Når det kommer til valg av blandingsrase. Da må ho ta neste skritt å bestemme seg får hvordan egenskaper ho er på jakt etter hos den andre rasen! Har nettopp skaffet meg en hvit puddel-valp (10 1/2 uker og ho er en engel å ha med å gjøre ) - men vi sliter fortstt litt med både biting, det å gjøre hun rein og å komme på kommando. Hvis du er flink med hunder, og behandler hunder som hunder, og ikke hunder som mennesker (signaliserer med hunden på "hundespråket vil alt gå bra! Mye oppmerskomhet og mentale utfordringer såvel som mye mosjon er det som skal til for at en border collie skal trives. Kjenner meg også igjen i at den med vilje til tider "overhører" innkalling om den har noe kjekkere å ta seg til, men dette har også blitt merkbart bedre enn da den var mindre. Er veldig grei med barn og ser ut til å trives godt med dem. Øynene til Border collie er mørk brune, men kan også være lyseblå. Håper jeg får svar :D, takk til den som svarer!

Jeg lurte på litt om kongepuddelen. Så dette er veldig forskjellig, så klart skal jeg ta den ut før jeg drar på jobb å med en gang etter jobb. Veldig nysgjerrig, dessuten vet man jo ikke hvilken egenskaper av de 2 ulike rasene man velger å krysse valpen kommer til. For seg selv osv, og den krever mye oppmerksomhet fra eieren. Utover dette har den en lang rekke bruksområder. Border collie er energisk og våken. Siden dette kan oppstå for flere hundeeiere. Hvordan hundeeiere opplever sin egen rase kjæreste kan imidlertid være veldig forskjellig fra rasebeskrivelsen. Eks, ko" og ikke på hanner, som ikke skjønner hva som skjer.

Puddel - Alt om hund og hunderaser.Kj p og salg av hunder i Norge, noen gis bort.Informasjon og bilder av Puddel.

Julemesse krakow Brun labrador valp til salgs

Da er du nesten sikker på at han kommer. Når vi usa har kosestund hopper hun på meg. Og den har kun blitt avlet for. Før vi landet på Kongepuddel testet vi mange andre allergivennlige raser som søsteren min ikke tålte. Kronprinsparet ønsket å ordne seg hund fra denne rasen. Leken og positiv til alle vi møter. Disse kan det jo vere greit å skjekke. Håper det går bra, har søkt over hele Norge og Sverige snart.

levealder

Hun selger ikke bare til utstillings-inntresserte, men også til de som vil ha en familiehund/turkamerat.l.Husk at man må være kritisk å streng mot seg selv ved kjøp av hund!