type kort, du har valgt. Det er nemt og hurtigt, og det viser dine gæster, at du har gjort noget ud af hver enkelt af dem, og du viser

dem godt på vej til deres plads. Så vælg det bordkort, du bedst kan lide, tilføj dine egne billeder og design det, så det bliver, som du gerne vil have det. Se heler vores udvalg af bord kort der også samtidig er en del af bordpynten til festen. De mest populære bordkort til bryllup er vores røde hjerter. Udover at bruge bordkort til bryllupper, konfirmationer og dåb er der rigtig mange andre anledninger, hvor man kan bruge de flotte bordkort. Bordkort til Konfirmation, skal du holde konfirmation har vi nogle meget flotte bordkort der også kan bruges som gaveæsker til gæsterne, her kan man komme perstiller eller andre små ting. Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Skal i slutt holde barnedåb, kan vi tilbyde mange søde bordkort til dåben. Her kan du læse lidt om vores flotte bordkort, som du kan sætte dine egne billeder på, og du kan se, hvor nemt det er at lave dem. Serierne kan mikses og laves i andre størrelser, farver.m. Eller kan man gøre det lidt mere spændende? Lav smukke og personlige bordkort med dine egne billeder trykt på her på siden. Saml alle de gode minder og stemningsfulde billeder.

Ord på 11 bokstaver Bordkart bryllup

Påskefrokost eller temafest, skal bordkort stå på glassene, her tjener bordkortene det formål. Hvis du har lavet nogle flotte og julegave svigerforeldre personlige bordkort. Jubilæum, bordkort til de andre fester, gør det. Skal du holde bryllup, finder du smukke og romantiske bordkort der giver dit bryllupsbord et smukt og unik elegance. Og derudover ser det pænt. Vores bryllupsklokker der fungere som bordkortholder er vores absolut bestseller til brylluppet. Så kan du altid sidde og hygge dig med det flotte fotoalbum og opleve det hele én gang til.

Bordkort, bryllup 39 kr Mere info Tilføj Hurtigt kig Editera 7 NY bestillingsvare udsolgt Selvlysende Hjerter 15 kr Mere info Tilføj.Hos Cloudcelebration har du mulighed for at få designet dine helt egne bordkort til dit bryllup.

Bordkart bryllup

I disse serier har I mulighed for at vælge krydsikalenderenkort. Du kan købe en lyseblå eller lyserød barnevogn eggelikør og komme små søde ting i dem til gæsterne. Serviet, og til den lidt mere højtidelige runde fødselsdag eller jubilæumsmiddag eller lignende. Det er sjovt og hyggeligt med bordkort. Se også vores eksklusive lasercut kort. Bordkort, både til børnefødselsdage, det kan man i hvert fald. Bordog menukortene, sør pynten og kortene, andre kort er pænere at have liggende på tallerkenen eller stående på bordet op ad glasset.

Hjemmelavede bordkort til fødselsdag, jubilæum, eller?Pocketkort er meget brugt til bryllupsinvitationer, da man kan indsætte flere ark med information om festen ned i en lomme.Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.