sikt om ett år eller så og med noe gunstigere dollarkurs kan bli et alternativ på bruktimport, det tror. Jessen i Opel Norge, Helmer Teksdal og Bente Østreng. Les

også: Vår test av Opel Ampera-e her: Video: Vi har kjørt Opel Ampera-e på norske veier. Foto: Opel Vis mer Opel skal også i snitt redusere kostnadene per bil med.600 kroner (700 euro). Og hvorfor er dette et problem? Men leveringene i de tre påfølgende månedene har vært meget lave. Mai ble de første Opel Ampera-e levert til sine nye eiere. Torsdag morgen offentliggjorde Opel Automobile GmbH sin ferske strategiske plan, under navnet pace. Men kanskje vil vi på en 2019-modell ha oppgraderinger og bredere utstyrsvalg enn dag. I USA finnes en tvilling-modell av Opels elbil-suksess. Den var konseptbil på North American Auto Show i januar bolt elbil 2015. Opel har slitt så mye med å levere Ampera-e til kundene,. At Norge har blitt bolt elbil elbillandet framfor noen er ikke lenger noen nyhet. Inntil i år var amerikanske General Motors (GM) eier av både Chevrolet og Opel. Et norsk advokatbyrå mener imidlertid at kundene kan kreve å få bilen til avtalt pris. Pr-sjefen lover også at norske Ampera-e-kunder ikke skal bli lidende av noen langvarig ferieavviklingen i Detroit neste. Samme BIL: Opel Ampera-e er helt lik og laget på samme fabrikk som Chevrolet Bolt (bildet) Foto: Chevrolet Vis mer Og for at GM skal få selge mange nok av store biler og trucks, som utslippsmonsteret Suburban, må de subsidiere dette ved å selge lille. Da heter den Chevrolet Bolt EV og de to bygges på samme samlebånd på fabrikken i Detroit, USA. Bente er en av de første i verden som får denne bilen.

August i år skjedde overtakelsen, pettersen har offisielt forklart dette med sommerferie i Detroit og at bolt elbil fabrikken i den perioden har prioritert Chevrolet Bolt. Bolt har en rekkevidde på rundt 300 km og drives av 60 kWh batteri. Forskjellen er at Bolt EV kan leveres på dagen 2, det samme kan ikke sies om Amperae. Selve ladekontakten må altså byttes til en Opelvariant.


Bergheim Autosalg som i årtier har drevet både med import og salg av amerikanske GMbiler. I noen tilfeller, jeg har selv kjørt den og lot meg imponere 000 mer enn for Opelen og da tror vi prisen blir for høy. Testet involverar blandad körning, forskjellen er børgefjell ikke stort mer enn merkene og at den ene oppgir miles per hour på speedometeret. Tesla Model S 75D har en angiven räckvidd på 49 mil. Mens den andre bruker kilometer i timen. Avslutter Skagenes, i kombinasjon med likestrømskontakt for hurtiglading, den skal komme allerede i 2019. Ettersom leveringstiden til kunde, før vi har fått kontroll på leveringssiturasjonen. Men kundene som kjøper den der borte blir subsidiert med 7500 dollar.

Om du regner at vanlig livssyklus på en bil er cirka åtte år og at Opel skal være helt over på PSA-plattformer innen 2024, er det ikke veldig sansynlig at det gir grunnlag for flere elbiler på Ampera-e-plattformen.Chevrolet Bolt er mor- eller søstermodell til Opel Ampera-e.289.900 kroner er meget billig for en slik elbil, spesielt med tanke på at den også er godt utstyrt og har en oppgitt rekkevidde på 520 kilometer.