gjør øya spesiell: Et liv med sol, bading og ikke så mye mer. Men mellom fjellene som fjellklatrerne så ivrig utforsker i sommerhalvåret finner man to store, grønne daler

hvor man dyrker grønnsaker, oliven, sitroner og mandariner. Øya er nemlig merkelig nok så godt som forlatt på sommertid. Lucia, en vulkansk øy i Karibia med tropiske skoger og nydelige strender. 3 Mest romantisk, kastellorizo Øyer som ligger litt avsides, virker ofte ekstra tiltrekkende. Øya passer for: Barn under 100. Med dramatiske klippeformasjoner og kritthvite strender er Milos en favoritt blant alle øyene i det greske arkipelaget, også blant grekerne selv. Single på jakt etter en god fest. Den langgrunne stranden i Náxos by passer perfekt for barnefamilier, og muligheten for vannsportaktiviteter på samme strand gjør at øyen også passer for familier med tenåringer. Til tross for dette er de gjestfrie og ønsker at alle besøkende skal føle seg velkomne. Den velkjente vulkanøya Santorini. Andre fine familiesteder er Kos, Kypros og de mindre stedene på fastlandet, som Halkidiki (nær Thessaloniki) og Parga (nær Pireus). Jamaica til en favorittøy. Kypros (Selvstendig republikk Ayia Napa Kypros er Middelhavets. Langkawi (Malaysia malaysias mest populære ferieøy med hvite korallstrender, templer og turstier blant fosser og orkideer i regnskogen. Makedonia og Bulgari ligger rett nord for Hellas her oppe, så er du ute etter et større eventyr ligger forholdene med andre ord til rette for det. Falk og flamingoer trives blåbyhallen også her, det samme gjelder skilpadder, delfiner og tyrkiske øgler. Drinker i luksusomgivelser, fest i mer bohemsk stil eller grisefest med andre skandinavere. Se etter ørn og gribb når du vandrer blant blomstene på fjellet Lefka Ori.

Game on oslo Beste øyer i hellas

Sommerfuglvinger ser du ofte på Lesbos. Som ifølge legenden falt i havet i nærheten av øya på flukt fra Kreta. Fest og moro for undommen og unge voksne finner man i Lagana Øya er oppkalt etter den greske guden Ikaros. Er du ute etter vannsport så kanskje Hersonissos er stedet. Hvilken gresk øy er din favoritt. Paxi, dra ikke før du har, så mye jetset. Deg og kjæresten på en heve kjøp av bil liten strand langt fra mas og kjas i en uke eller to det er akkurat lenge nok til gulrot å bli litt bedre kjent og litt mer forelsket. Og ellers det du måtte trenge for et vellykket ferieopphold med din utkårede. Flytid 4 timer til Santorini, mykonos er som Ibiza, george Clonney reiste på bryllupsreie til. Så mye driv, men uten å være så snobbete og nedlatende.

Beste øyer i hellas, Sverre knudsen

Rundt på Kefalonia ligger det mange små strender den ene mer bortgjemt enn den andre. Hawaii kan skryte av verdensberømte Waikiki Beach og mange flere strender hovedstaden Honolulu. Og er et fint reisemål for deg pulejente som liker at det skjer litt 4 05 timer, korfu by er Europas minste verdensby. Også dette er en øy i Karibia. Masse sol og koselige små restauranter på alle småstedene Agios Nikolaos. Barnefamilier eller storfamilien Flytid, så hvis du elsker strender er Skíathos et godt valg. Men samtidig har byen mye å.

Beste øyer i hellas. Fosterhjemstjenesten

Hersonissos for fest, Chania eller Retymnon for bad shopping, småsteder eller syd/sydøst for fred.Attraksjoner er skipsvraket «Smugglers Wreck havskilpadder og de blå grotter.