without wasting a second. Det spiller sammen med både min økonomi- og lønsystem! Statisktikk gis over timene på månedsbasis, slik at det for eksempel blir lett å se summen

restaurant av alle timer over hele måneden. Logg inn og registrer dine timer via en pc, eller ved å laste ned vår brukervennlige app. Du kan registrere nye, editere eksisterende og slette timer. Og med Intempus kan du mere end bare registrere timer: - Registrér kørsel, udlæg og materialeforbrug - Opret projekter på farten - Håndter diæter, akkordarbejde og afspadsering - Upload billeder og dokumenter på hvert projekt - Arbejd offline appen virker også, når du ikke har. Registreringerne foretages med en web browser fra alle enheder, som har internetadgang. Se, eksporter og send summerte timelister i PDF-, Excel-, og CSV-format på minutter med et par enkle klikk. Danløn, C5 og Transsoft. Løsningen er gratis at benytte for enkeltbrugere og findes som flerbruger løsning norge til virksomheder. IPhone-skærmbilleder, beskrivelse, er du træt af ugesedler? Enkelt å lese, en fornøyelse å forstå. Med integration til regnskabssystemet er det nemt at få det fulde overblik over ressourcerne og økonomien på hvert projekt, og med integration til lønsystem er det hurtigt klaret at lave korrekt løn - hver gang. Start med at oprette en enkeltbruger løsning og opgrader dernæst til en flerbruger løsning, hvis det er interessant for dig eller din virksomhed, at få forenklet og lettet registrering og afregning af løn. Vil du have timeregistrering, der er let som en leg?

tysk Static Tick administered over hours on a monthly basis. Manage your profitability, medarbejder kan hei også benytte en App til registreringer. Og timeregistreringen går op i en højere enhed. Productivity and efficiency from one place.

Appen gir mulighet til å administrere en liste av timeregistreringer per dag for hver ansatt i bedriften.Du kan registrere nye, editere eksisterende og slette timer.Statisktikk gis over timene på månedsbasis, slik at det for eksempel blir lett å se summen av alle timer over hele måneden.

App for timeregistrering

Den er super simpel og nem at bruge 4, for those who trade in time. Hvis man ikke forinden aktivt har valgt at ville fiske i oslofjorden 2018 fortsætte. Og fedt nyt design, buss oslo sogndal materiale og kørsel, charlotteRT.

Vi forstår at alle bedrifter har forskjellige behov, og derfor har vi gjort det så enkelt som mulig for dere å tilpasse deres timeregistrering etter hva dere trenger av data.Har brugt Intempus i 5 år nu og de løbende opdateringer gør appen bedre konstant.